Gokkast spelen online

Videoslots Wild Stars

Wild Stars

Een gokkast die je ook onder de klassieke fruitmachines online terug kunt vinden is de Wild Stars. 

Hoe speel ik de Wild Stars gokkast?

Met een eenvoudig maar goed te begrijpen uiterlijk vinden wij dat de ontwikkelaar het spel qua bereikbaarheid goed weg heeft weten te zetten. Met een minimaal aantal knoppen is het namelijk ook voor de nieuwe spelers onder ons altijd een optie om van start te gaan. Als je gaat spelen op de Wild Stars gokkast doe je dit met 5 rollen. Een videoslot lay-out met 15 symbolen zorgt er dan ook voor dat winsten kunnen worden behaald op maar liefst 10 winlijnen, die jij zal moeten zien te vullen van links naar rechts.

Zoals de naam van de Wild Stars gokkast eigenlijk al aangeeft, zal je de sterren binnen dit spel als een Wild terug kunnen vinden. In dit geval is de Wild in staat om alle andere symbolen te vervangen. Daardoor ontstaan combinaties van gelijke symbolen, die uiteraard altijd eenvoudiger gecompleteerd kunnen worden.

Nog een bijzonder extra die geldt voor deze sterren is dat zij een re-spin op kunnen gaan leveren. Een re-spin zal geactiveerd worden op het moment dat er 3 Wild symbolen op 1 rol komen te staan, de rol met Wilds zal op dat moment vastgehouden en de overige rollen gaan een keer extra draaien om gratis meerdere lijnen compleet te kunnen maken.

Speel voor echt geld