Gokkast spelen online

Videoslots Andy Capp

Andy Capp

De Andy Capp gokkast komt uit Engeland en is gecombineerd met een bordspel.

Hoe speel ik de andy capp gokkast?

Deze zeer uitgbreide fruitautomaat kan voor uren aan speelplezier garanderen. Echter is Flo, de vrouw van Andy er niet zo blij mee dat hij het liefst met een biertje urenlang in de kroeg hangt.

Wil je gelijk het vervolgspel wil spelen met een inzet van 4 of 16 credits, doet dit dan als men het basisspel niet spelen wilt. 

Bij 16 credits inzet is er een nudge functie aanwezig, het leukste bij deze gokkast is in het tweede vervolgspel wat de kast herbergt. Deze tweede ronde wordt opgestart als je achtereen volgens de cijfers 1 tot en met 6 ontvangt, die als nevensymbool op de rollen staan.

Dit overigens zonder een winnende combinatie te hebben gekregen in het basisspel, want dat heb je tenslotte niet hoeven spelen. Andy gaat dan op stap, en wordt gevolgd door zijn vrouw Flo maar laat zij Andy niet inhalen.

Dit vervolgspel is overigens gratis en er zijn zeer veel credits bij te verdienen. De dobbelstenen bepalen het aantal stappen die Andy zal doen met Flo in zijn kielzog, wie zal er winnen Andy, Flo of jij?

Speel voor echt geld