Gokkast spelen online

Videoslots Big money game

Big money game

De Big Money is een populaire gokkast binnen de gokhallen, speelhallen en casino's binnen Nederland. Deze gokkast is verdeeld over een bovenspel met daarin een bonusspel wat je spelen kunt dmv een wiel. The Big Money Game. Als je dit wiel aan het draaien krijgt dan heb je vrijwel zeker altijd een prijs gewonnen. Hoe hoger je in gaat zetten, hoe vaker je aan dit bonus wiel mag gaan draaien.

Hoe speel ik de big money game gokkast?

Als je wilt gaan spelen op deze gokkast , dan begin je met het basisspel. Vervolgens kun je via 2 of meer gewonnen punten op de creditmeter in gaan zetten of op 1 van de 40 spaarmeters die deze gokkast herbergt. Als je minimaal 1 of meer punten op de spaarmeters hebt, dan kun je de bet-spellen (weddenschappen) spelen.

Als je het bovenspel wilt gaan spelen dan vindt je hier 5 winlijnen terug, en kun je gaan inzetten met 5, 10 of 20 credits per draai. Een toevoeging bij de Big Money Game is het zogenaamde "Bigmoney Wheel" waarop je spelen kunt in het bovenspel. Deze begint met draaien als je in het bovenspel door elkaar heen Z-bar symbolen hebt (3).

  • Bij inzet 5 draait het een keer
  • Bij inzet 10 twee keer
  • Bij inzet 20 drie keer.

Op het symbool waar het wiel stopt met draaien kun je zien welke prijs je in de wacht hebt gesleept. Daarna beginnen de rollen weer te draaien en zullen deze stoppen op een willekeurige combinatie, waar dat symbool deel van uit maakt.

Speel voor echt geld