Gokkast spelen online

Videoslots Blacklight

Blacklight

De Blacklight gokkast van Eurocazino, is een echte top gokkast die je op vele plekken online spelen kunt.

Hoe speel ik de blacklight gokkast?

De Blacklight gokkast is verdeeld over een geweldig basisspel en een interessant bovenspel, beide bestaand uit vier rollen. Om het bassisspel te spelen kun je beginnen met een inzet van 1 credit. Heb je rollen posities die gunstig zijn dan worden deze automatisch vastgezet, zodat je kans op het winnen van prijzen nog meer wordt vergroot.

Je gewonnen prijzen kun je verdubbelen met de kop of munt optie tot een maximum van maar liefst 200 credits. Je kunt deze gewonnen credits ook verplaatsen naar het Total Display, een handige extra in dit spel.

Het bovenspel kun je gaan spelen met een inzet van vijf of tien credits per draai, verdeeld over vier rollen en tien winlijnen.

Zet je in met tien credits dan veranderd de bel in het spel naar een soort van jokerfunctie, welke kan worden gebruikt als een soort van "wild card" om een winnende combinatie te gaan maken.

De ingestelde limiet van het bovenspel is 2000 credits. Als deze overschreden wordt, dan wordt een deel hiervan verplaatst naar het basisspel zichtbaar in de display.

 

Speel voor echt geld