Gokkast spelen online

Videoslots Bonusreels

Bonusreels

De Bonusreels gokkast is een van Eurocazino's nieuwste gokkasten, de gokkast heeft een basisspel en een vervolgspel. Bij het basisspel zet je in vanaf 1 credit en je speelt op 5 winlijnen tegelijk, je gewonnen credits kun je verdubbelen met de gamble (gokken) functie. 

Hoe speel ik de bonus Reels gokkast?

Bij het vervolgspel zet je in met 5 of 10 credits en je speelt op maar lieft 27 winlijnen, wanneer je in het bovenspel (kruisend) 3 sterren hebt, dan start het bonusspel. Bij het bonusspel win je automatisch de prijs welke je in het display onder het woord bonus ziet verschijnen en dit kan oplopen tot aardige bedragen, en geloof ons wij spreken uit ervaring. 

Wanneer het bonusspel start moet je op de start toets blijven drukken, elke keer als je dit doet gaat namelijk de getallenladder een stapje verder, deze begint overigens bij 1, vervolgens naar 2, 3, en verder.

Hoe verder deze getallen ladder oploopt, hoe meer kans je dus hebt om de prijs nogmaals te winnen tijdens de bonus repeat (herhalings) spins. Als je op inzet 10 speelt, dan ontvang je 4 bonus repeat spins. Tijdens deze spins selecteert de kast een willekeurig nummer varierend van 1 tot en met 10. Als dit nummer valt onder de getallen, zoals je die in het begin van het bonusspel hebt ontvangen (door steeds op start te drukken), dan win je deze prijs nog een keer. Zo kan je dus tot vijf keer (met 4 bonus repeat spins) de geweldige bonusprijs winnen!

Speel voor echt geld