Gokkast spelen online

Videoslots Breakout

Breakout

De Breakout gokkast heeft als thema een sloopkogel, je weet wel zo'n ronde bal waar Miley Cyrus op in zat in haar videoclip Wrecking ball.

Hoe speel ik de Break Out gokkast?

De naam "wrecking ball" oftewel sloopkogel had ook een mooie kunnen zijn voor deze Break Out gokkast. Wat je ziet is een muur met een barst erin, en de sloopkogel is het bonus symbool, en waarmee je prijzen zal gaan innen zodra deze geactiveerd is.

Er zullen drie rollen en rijen beschikbaar zijn in het benedenspel, bij het topspel zul je spelen op drie rollen, en zal je spelen met een inzet van 5 en 10 credits, zijn er dan vijf winlijnen actief. Op het beneden spel speel je altijd met 1 winlijn, en doe je een inzet van 1 credit (punt per keer). 

Het basisspel gaat prijzen geven bij twee symbolen achter elkaar op een actieve lijn. De synmbolen die hier voor gaan zorgen zijn:

  • kersen
  • sinaasappels
  • meloenen
  • blauwe zevens
  • rode zevens
  • bellen

Uitbetalingen geschieden volgens de uitbetalingen tabel en rechts onderin zal worden uitbetaald, prijzen van 2 tot aan 200 credits kun je hier gaan verdienen.

Op het bovenspel spelen zal zorgen voor veel spanning en sensatie, hier kun je als inzet 5 credits aanhouden, dit om met vijf winlijnen te spelen, en de minimale prijs zal al meteen 40 credits zijn.

De rode zevens zijn het meeste waard, maar liefst 200 credits per gevormde combinatie zullen hier jou ten deel vallen.

Als je bij het beneden spel  een prijs hebt gewonnen kun je kiezen voor het 'gamble' spel. Dit doe je door op de "gamble" knop te klikken om je winsten te verdubbelen.

Wanneer je met de maximale inzet gaat spelen (10 credits), dan kan je met drie kanonskogels op willekeurige posities het bonusspel laten activeren.

Op de gokkast rechts bovenin staat een tabel weergegeven met daarop pijlen en de te winnen prijzen. De onderste rij begint met licht te geven, en dan kan je op de start knop klikken om het licht te laten stoppen.

Deze zal vervolgens stoppen op een prijs met pijl, of gewoon op een prijs, en als hij op de Breakout gokkast terecht komt, via een pijl dan krijg je nog een extra kans op prijzen schieten. Hoe hoger je in de tabel terecht komt, hoe hoger de uitbetalingen zullen zijn!

 

Speel voor echt geld