Gokkast spelen online

Videoslots Cashino

Cashino

De Cashino gokkast van Eurocazino heeft maar liefst 7 verschillende prijzen schema's waarmee je spelen kunt!

Hoe speel ik de cashino gokkast?

Het spel heeft ook een kop of munt functie waarmee men een gewonnen prijs kan verdubbelen tot maar liefst 200 credits. Je kunt er ook voor kiezen gewonnen credits over te zetten naar het vervolg spel of om deze direct te laten uitbetalen.

In het basis spel is er natuurlijk een vasthoudt functie aanwezig, met deze functie worden rollen vastgezet zodat deze niet per ongeluk zullen gaan draaien en men de kans op winst verliest.

Als je voldoende credits bij elkaar hebt kun je over gaan om het vervolg spel te gaan spelen. Dit wordt op dezelfde rollen als het basis spel uitgevoerd. Je kunt gaan inzetten met 2 credits tot wel 32 credits per draai. Bij elke inzet geldt ook dat er een ander prijzenschema is, en hoe hoger de inzet hoe hoger de winnen prijzen. Ook dit vervolgspel wordt over de vijf winlijnen gespeeld, net als het basis spel dus. Als de clubmeter haar limiet van 2000 credits heeft bereikt, dan worden deze credits automatisch naar het basisspel toe verplaatst. Wil je deze laten uitbetalen dan kun je natuurlijk op de collect button klikken, en de kassa laten rinkelen.

Speel voor echt geld