Gokkast spelen online

Videoslots Classic

Classic

De Classic is een van de oudere gokkasten met een verscheidenheid aan inzet mogelijkheden. Maar desalniettemin een top fruikast om op te spelen!

Hoe speel ik de classic gokkast?

Even terugkomend op de verschedienheid aan inzet mogelijkheden, zo kan je 1, 2, 4, 8, 12, 16, 24 of 32 punten inzetten om mee te spelen.

Er zijn per inzet weinig verschillen te bemerken, echter natuurlijk dat hoe hoger de inzet, hoe hoger de prijzen zulen zijn en de dito prijs uikeringen natuurlijk. Ook krijg je bij hogere inzetten op verschillende BAR symbolen wel een prijs en op de lage van hetzelfde soort niet. Hetzelfde geldt overigens ook voor de zevens in het spel.

ook de Classic heeft een basisspel en een vervolgspel, die overigens allebei op de dezelfde 3 rollen wordt gespeeld. Als je start met het basisspel waarbij je je punten kunt verdubbelen, dit doe je met het kop of munt spel dan kun je zelfs mystery prijzen kunt winnen.

Het vervolgspel kun je spelen met 2, 4, 8, 12, 16, 24 of 32 punten, als je veelwilt winnen is het raadzaam om hoog in te zetten want vanaf 8 punten inzet nemen de winnende combinaties alleen maar toe.

 

Speel voor echt geld