Gokkast spelen online

Videoslots Club 2000

Club 2000

Iedereen kent hem wel de Club 2000 gokkast, deze gokkast kwam je voorheen overal tegen.

Hoe speel ik de Club2000 gokkast?

Ga jij voor de Club Gold icoontjes in dit spel, dan win je de mysterieuze prijs genaamd Club 2000. Deze gokkast heeft geen bovenspel waar je voor kunt kiezen, en is hetzelfde als het bassispel. Als je mysterieuze prijzen kunt winnen door de Club Gold icoontjes te verzamelen, laat dit dan niet na!

Om te beginnen klik je op de 'Startknop'. Vervolgens moet je de winlijn in het midden zien te combineren met de iconen op de rollen, zo veramel je punten met spelen. Heb je er genoeg verzameld dan ga je meteen naar de Clubmeter. Daar kun je zelfs je credits oplsaan en veilig stellen! Vergeet niet gebruik te maken van de 'vasthoud' knoppen tijdens het spel. Om zo nog meer kans te maken op dezelfde icoontjes te verzamelen en te spelen!

Het clubspel uitgelegd

Dit is in feite hetzelfde spelen op de rollen zoals in het bassisspel. Het Clubspel kun je spelen vanaf 4 punten en niet lager. Zorg voor de criss cross combi met de icoontjes om zo extra punten te scoren, of de verassings prijs in de wacht te slepen. Het hoogste aantal punten is 200 wat je kunt behalen, en als je deze bereikt hebt, krijg je ze meteen op je creditmeter erbij. Dus uit laten betalen en kassa!

Speel voor echt geld