Gokkast spelen online

Videoslots Club 21

Club 21

De club 21 gokkast is een combi van een gokspel uitgebreid met een kaartspel-thema. 

Hoe speel ik de Club21 gokkast?

Hoe bijzonder is deze gokkast die is gekoppeld aan een kaartspel? Dit is simpel uit te leggen evenals de naam natuurlijk.

Club 21; Is van origine een clubspel, en 21 staat voor het kaartspel eenentwintigen (ook wel bekend als Blackjack). Als je een fan van club gokkasten bent, maar ook op kaartspelletjes, dan is deze fruitmachine zeker een aanrader!

Als je gewend bent aan het spelen op gokkasten, dan spreekt het basisspel eigenlijk wel voor zich: je kunt dit spel beginnen met een inzet van 1 punt, en bij winsten deze punten opsparen.

Wanneer je iets hebt gewonnen, dan kun je dit bedrag verdubbelen door te gokken op de kleuren van kaarten, rood of zwart. Gok je goed, dan verdubbel je de winst.

Bij een verkeerde gok verlies je de winst, speel je vaker op vergelijkbare club automaten, zoals de Club 2000 of 3000, dan zul je aan dit spel snel gewend raken.

Deelnemen aan het bovenspel doe je met de gewonnen punten uit het onderspel, dit bestaat uit het kaartspel ook wel bekend onder de naam eenentwintigen.

Om een kaart te krijgen klik je op start en zul je een kaart te zien krijgen, en de meter zien oplopen richting de 21. Wanneer je dichter in de buurt van de 21 komt dan de bank heb je gewonnen.

En wanneer je erover gaat, of de bank dichterbij komt dan heb je verloren.

 

Speel voor echt geld