Gokkast spelen online

Videoslots Club 3000

Club 3000

De Club3000 van EuroCazino is de opvolgen van de Madtimer maar met veel meer mogelijkheden om te winnen!

Hoe speel ik de Club3000 gokkast?

De club300 is een simpele kast te noemen, dit is ook gelijk het leuke van deze fruitautomaat. Je zal het gelijk begrijpen hoe te spelen zo overzichtelijk is de kast.

Je hoeft dus geen ingewikkelde beschrijvingen op te gaan zoeken, op de knop klikken en spelen maar is het devies!

Dit spel bestaat uit een beneden spel en een boven spel, het beneden spel speel je al voor 1 credit en dit staat gelijk aan €0,10.

In het beneden spel zijn er 3 rollen en 1 win lijn, de uitbetaal tafel van het beneden spel staat naast en boven de rollen gepositioneerd.

Door de club symbolen wordt het beneden spel nog interessanter, de club symbolen fungeren ook als WILDS. Deze wilds mogen overal op de rollen te voorschijn komen, en bij 3 Club symbolen win je een mysterie prijs tussen de 8 en 200 credits.

Het bovenspel zul je met 4 of meer punten spelen, ook kan je de Choose Game knop gebruiken om te wisselen tussen het beneden en boven spel.

Het bovenspel speel je voor 5 credits en dit staat gelijk aan €0,50 per draai, net als bij het beneden spel wordt er gespeeld met 3 rollen maar nu met 5 winlijnen.

Daarnaast zijn er spaarmeters aanwezig in totaal zijn dit er vier, dit werkt als volgt; als men het boven spel speelt gaat er steeds 1 credit van de meter af, en wordt deze opgeteld bij de spaarmeter.

Bereik je 200 punten in de spaarmeter, dan mag je deze meenemen naar de credit meter, bij het boven spel staat het betaalschema naast de meters, en schuin onder de rollen afgebeeld.

Hierdoor kun je dus gelijk zien wat de winst zal zijn, de rollen in zowel het beneden als het boven spel vast te zetten. Dit als je de mogelijkheid hebt tot het maken van een winnende combinatie.

De club3000 speelautomaat een is eenvoudig spel tussen het grote aanbod van de online gokkasten, maar zeker een aanrader om te spelen.

Speel voor echt geld