Gokkast spelen online

Videoslots Colossus

Colossus

De Colossus gokkast is nu omgedoopt in Romanus!

Hoe speel ik de Colossus gokkast?

Dat de naam van de gokkast is veranderd betekent niet dat het spel zelf ook veranderd is, het is hetzelfde spel maar met een andere layout. In het oog springend is het Romanus-spel wat je terug vindt in het bovenspel.

Wanneer er 3 Romanus symbolen op een winlijn te voorschijn komen, dan start het spel en is het alleen nog maar punten innen, en de punten blijven maar komen. Hoe hoger de inzet, des te hoger is de kans op het spelen van het Romanus-spel, dit komt doordat de Nudge-functie actief is. Met de nudges gaan de rollen automatisch naar de meest gunstige winnende combinaties in het spel.

Deze Colossus gokkast heeft heeft een beneden en een boven spel, in het beneden spel zijn er 3 rollen waar je op 1 winlijn spelen kunt. In het basisspel is de max inzet € 0,10. Het topspel bestaat uit drie rollen met vijf winlijnen. En maxiamaa; kun je in het top spel € 4,00 inzetten. Bij de Colossus fruitkast kun je meteen met het topspel beginnen te spelen, zonder dat je eerst het beneden spel hebt moeten spelen. Credits voor de Colossus zijn gelijk aan 10 cent, je kunt een uitbetaling aanvragen vanaf € 10,00 winst.

Als je slim bent speel dan bij de Colossus eerst het basisspel, namelijk bij 2 of meer punten kun je deze op de creditmeter zetten of naar 1 van de 8 spaarmeters. zodra er daar 4 of meer punten verzameld zijn dan kun je de bet-spellen gaan spelen.

Er zijn 5 winlijnen in het bovenspel en kun je inzetten met 5, 10, 20 of 40 credits per draai. Een leuke feature is het Colossus spel in het bovenspel, bij 3 Colossus symbolen op een winlijn kun je erg veel punten verdienen, met de change-bet toets kun je ook weer terug naar het basisspel.

 

Speel voor echt geld