Gokkast spelen online

Videoslots Cops en Robbers 2

Cops en Robbers 2

De Cops n Robbers2 is een gokkast welke erg populair in het buitenland is (met name Engeland), maar ook de Nederlandse spelers harten heeft veroverd. 

Hoe speel ik de Cops n Robbers2 gokkast?

Zoals je al aan de naam kunt raden is de Cops n Robbers gokkast gebasseerd een thema waar de Politie jaagt op boeven. Vooral in Engeland zijn dit soort gokkasten erg populair, en hij ziet er uit als een eenarmige bandiet, overigens een leuke koppeling naar het thema op de kast.

Je kunt best veel winnen in dit spel al heeft het eigenlijk alleen een basisspel wat bestaat uit 4 rollen. Zoals het een Engels thema gokkast betaamd zijn er op dit land gebaseerde symbolen terug te vinden, bijvoorbeeld het symbool van een dartbord deze telt kriskras.

Je kunt je gewonnen credits laten verdubbelen met de alom aanwezige gamble (gok) feature, als je de fruitsymbolen in de goede volgorde op de winlijn krijgt dan start het Cops n Robbers spel.

Dit gaat niet ten koste van credits en is vergelijkbaar met een mystery prijs welke wordt bepaald door de strijd tussen de Cop (Politie) en Robber (boef).

De Get-out knop en de More loot-knop bepaald dan of jij je buit hoog genoeg vindt om te laten uitbetalen. Als je de palmboom bereikt voor de Cop, dan heb je de prijs gewonnen en geloof ons deze kan zeer aantrekkelijk zijn. Deze prijs is overigens een mystery prijs, die bestaat uit een aantal credits en/of een aantal nudges. Al met al is de Cops n Robbers2 Fruitautomaat een erg spannende gokkast met daarin een echte achtervolging tussen de Cops en Robbers.

Speel voor echt geld