Gokkast spelen online

Videoslots Double Dutch

Double Dutch

De Double Dutch gokkast heeft een Nederlands tintje, immers betekent double dutch gaan in het Engels samen delen met als verwijzing naar de Nederlandse zuinigheid!

Hoe speel ik de Double Dutch gokkast?

Met De Double Dutch gokkast kan je dus 2 verschillende spellen winnen, immers wordt er gedeeld. De alom aanwezige bonus spellen kunnen flink oplopen. Hou dus vooral de aanwezige bonus meters in de gaten, hoe hoger hoe meer prijs je krijgt.

De Double Dutch gokkast bestaat uit maar liefst vijf spelonderdelen, begin met het basisspel op 1 winlijn, met uitzondering van het stersymbool telt deze kris-kras. Als je vier of meer gewonnen punten hebt dan kun je het 5-spel spelen.

Over de meters worden de gewonnen credits verdeeld, en bij 200 credits op een meter verhuizen deze automatisch naar de creditmeter. Bij het 10 spel en 20 spel werkt het in principe hetzelfde alleen is de inzet hoger.

Een standaard wintabel en diverse kriskras combinaties kunnen mooie extra punten opleveren, in fiete bestaat het  5, 10 en 20 spel hier uit.

Het dubbele diamand symbool geeft je ook extra punten om mee te spelen, bij drie van deze symbolen op 1 of meer winlijnen gaat het diamond spel los, en maak je kans op prijzen zoals op de diamant staat aangegeven.

Speel voor echt geld