Gokkast spelen online

Videoslots Double Sixteen

Double Sixteen

De gokkast Double Sixteen een topper van een fruitautomaat met een spectaculair extra spel.

Hoe speel ik de Double Sixteen gokkast?

Begin eerst rustig met een inzet van 1 credit in het basisspel, echt spannend wordt het echter pas in het topspel. Als je met een inzet van 16 credits op de 16 winlijnen gaat spelen creëer je de meeste winkansen voor jezelf.

De Gokkast Double Sixteen is een uitdagende kast voor de spelers die van een spanning houden, en dus niet bang zijn om een gokje te durven wagen.

De Double Sixteen inzet mogelijkheden:

  • minimale inzet 5 credits
  • 10, 20 of 40 credits per draai

De prijzen die de Double Sixteen uitdeelt zijn er dan ook naar, want de minimale winst die men kan behalen is niet minder dan 40 credits. De kans op winsten op deze kast is groot, zo groot zelfs dat je altijd wel aan de winnennde hand bent! Dit komt ook omdat je op 32 winlijnen tegelijk speelt. Deze gokkast heeft een bonussymbool welke eruit ziet als €, het teken van de inmiddels zo vertrouwde Euro.

Ook is er een aardige jackpot te winnen op deze fruitautomaat, ga dus op zoek naar deze grote geldprijsgever die afgebeeld wordt met grote zakken goud, direct terugvindbaar op de Double Sixteen zelf. De hoogste prijs die je kunt winnen met deze jackpot is maar liefst een geweldige 200 credits. Zoals eerder gezegd de Double Sixteen is een spannende, uitdagende en goed uitkerende gokkast voor de ervaren gokkers onder ons zeker een must om op te spelen.

Speel voor echt geld