Gokkast spelen online

Videoslots Dynamite

Dynamite

Dat Dynamite een explosieve gokkast is dat zie je zo, het spel biedt vier rollen in totaal.

Hoe speel ik de Dynamite gokkast?

Het spel bestaat uit twee rollen in het midden met drie rijen en de twee buitenste rollen met daarop vijf rijen. Bij een verhoogde inzet kan je ook gebruik maken van de dynamite symbolen, en zullen ook de buitenste rollen zeker meedraaien en is de kans op winst erg groot geworden. Een kop of muntspel ontbreekt niet en kan gespeeld worden en natuurlijk is autoplay mogelijk door op het kaartje op de start button te klikken.

Om de inzet te veranderen moet je op de derde knop ‘choose bet’ klikken. Wil je dus even met een iets hogere inzet op gokkasten spelen, dan zal de inzet op maximaal 40 credits per beurt gezet worden.

De inzetmogelijkheden zijn:

  • 1, 5, 10, 20 en 40 credits per draai.

Spelen voor de fun

De gokkers die echt voor hun plezier op deze gokkast willen gaan spelen kunnen met een zeer lage inzet van 1 credit per keer gaan inzetten. Je kunt er voor kiezen om met maximaal veertien inzetlijnen te spelen, dit is heel apart maar komt vanwege de buitenste rollen en dat deze zelfs vijf rijen bevatten.

Combinaties maken kan je met de kersen van links naar rechts en van rechts naar links in het beneden spel. Ook kun je kiezen voor het gokken op kop of munt bij het kop of muntspel. Winsten kan je laten verdubbelen tot aan tweehonderd punten toe!

Een echte bonus wordt geactiveerd, dit gebeurt met een aantal Dynamite symbolen waarbij je prijzen kunt gaan schieten.

Speel voor echt geld