Gokkast spelen online

Videoslots Fever

Fever

De Fever is een temeratuur verhogende gokkast waar je gemakkelijk 400 tot 1000 punten per draai winnen kunt. 

Hoe speel ik de Fever gokkast?

 De 1000 punten haal je met een inzet van 40 credits per keer gelukkig zijn er ook lagere inzetten mogelijk. Je kunt in het basisspel je punten verdubbelen met de kop of munt optie, en je kunt de gunstige combinaties ook vastzetten met de "hold" knop.

Om de Bet spellen te spelen moet je ervoor zorgen dat je 4 of meer punten op een van de 40 spaarmeters hebt, dan kun je en van de Bet-spellen spelen.  

Hiervoor wordt overigens ook steeds 1 credit van je goksaldo gehaald, bij inzet 20 en 40 zijn minimaal 2 en 4 actieve gespeelde spellen vereist om dit te kunnen volbrengen.

Je kunt bij het bovenspel inzetten met 5, 10, 20 of 40 credits, en je speelt hierbij op 5 winlijnen om de symbolen op een rij te krijgen. Als je het redt om 200 punten of meer op een spaarmeter te verkrijgen, dan verplaatsen deze zich automatisch naar de creditmeter waar een en ander wordt bijgehouden.

Om Bet5 te spelen moet je bij de gokkast fever 4 of meer punten, op een of meer van de 40 spaar meters hebben, dan kun je het bet 5 spel spelen.

Om het bet 10, bet 20, of bet 40 spel te gaan spelen moet je ook eerst genoeg punten verzamelen, hiervoor wordt ook telkens 1 credit van je puntenmeter gehaald. Deze wordt eerst toegevoegd aan een nieuwe spaarmeter of indien alle spaarmeters in gebruik zijn, toegevoegd aan de laagste spaar meter.

Bij Bet 20 en bet 40 zijn respectievelijk minimaal 2 en 4 actieve spelmomenten vereist om te kunnen spelen, bij het bovenspel zijn er overigens 5 wijnlijnen actief wat de kans op winst natuurlijk kan verhogen, net als je temperatuur want de Fever (vertaald = koorts) is een kast om koorts van te krijgen. 

Speel voor echt geld