Gokkast spelen online

Videoslots Firestarter

Firestarter

De Firestarter fruitautomaat is een uitmuntende gokkast die bovenal veel kwaliteit en spel plezier biedt.

Hoe speel ik de Firestarter gokkast

De gokkast Firestarter zoals gebracht door Eurocazino is er een van een zeer hoge kwalitieit, het is een kast met een basis en een vervolgspel die vervolgens op dezelfde 4 rollen worden gespeeld.

Het basisspel speel je al vanaf 1 credit en de door jouw gewonnen credits kun je eenvoudig verdubbelen tot een max van 200. Je kunt je gewonnen credits ook simpelweg naar het vervolgspel verplaatsen.

Het vervolgspel speel je met 5, 10 of 20 credits per inzet wat een goede basis biedt om te gaan winnen. Bij 5 credits draaien de eerste drie rollen en speel je op vijf winlijnen. Bij 10 credits draaien alle vier de rollen, en speel je op tien winlijnen.

Bij 20 credits speel je ook op 10 winlijnen, maar wordt er een ander prijzenschema geactiveerd met veel hogere prijzen dan je wellicht gewend bent om te krijgen bij het spelen op gokkasten. Ook kan er bij een inzet vanaf vijf credits een bonus geactiveerd worden waarbij alle "Firestarter" logo's de wild's zijn. Kortom een hele spannende fruitkast met veel win mogelijkheden om je fortuin te vergaren!

Speel voor echt geld