Gokkast spelen online

Videoslots Golden Streak

Golden Streak

Een gokkast met de naam Golden Streak klinkt veel belovend, maar is dit ook zo? Lees er alles over...

Hoe speel ik de Golden Streak gokkast?

Het spel op deze fruitkast bestaat uit een basisspel en een bovenspel, ook zijn er een paar leuke extra functies maar daar over straks meer. Wanneer je begint met het spel, dan kun je het basisspel beginnen te spelen om allereerst een aantal punten te sparen voor het bovenspel. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen meteen op het bovenspel gaan spelen met een inzet van 5 of 10 punten.

Als je echt een spannend spel wilt spelen ga dan naar het bovenspel, je kunt namelijk 1 credit gebruiken om het bovenspel te starten. Tip; met diezelfde credit zal na het draaien van de bovenste rollen, ook de onderste rollen geactiveerd worden. Dit is de functie die ook wel bekend staat als de no-lose of geen verlies functie.

In zowel het boven en basis spel zal je tot je tot 200 punten kunnen winnen, maar in het bovenspel kan dit natuurlijk op meerdere lijnen.

Hier door zul je uiteindelijk meer dan 200 punten kunnen winnen, naast dit heeft de Golden Streak een zeer leuk bonusspel. Deze wordt geactiveerd wanneer er een inzet van 10 punten is voldaan, er moeten wel 3 symbolen vallen met een gouden achtergrondkleur.

Wanneer de bonus actief is zul je tot tien free spins ontvangen, waarbij iedere draai er een van een winnende combinatie is.

Vooral de bonus is erg leuk om mee te spelen, het is een erg leuk spel, maar wel even wennen

Speel voor echt geld