Gokkast spelen online

Videoslots Graffiti

Graffiti

De Graffiti van Eurocazino is met recht een hele kleurrijke gokkast met super win mogelijkheden! 

Hoe speel ik de Graffiti gokkast?

Als je gaat kijken naar de Graffiti dan zie je een gokkast voor je die een aantal leuke features heeft, zo wordt het onderspel van de Graffiti gespeeld voor slechts 1 credit, gewonnen credits kunnen naar het bovenspel verplaatst worden.

De fruitkast beschikt over een zogenaamde "TO SUPERMETER" (button), ook bestaat de mogelijkheid om via de TAKE WIN button de gewonnen credits te innen. In het basisspel is ook een actieve fruitladder aanwezig, via deze ladder kunnen diverse symbolen gespaard worden, die op hun beurt weer goed zijn voor het ontvangen van een prijs.

Om de symbolen te sparen via de fruitladder en deze te zien oplichten, dienen deze in de volgorde die staat aangegeven te verschijnen zoals op de middelste positie van rol 1, 2, of 3.

Na het activeren van de citroen (lemon) op de fruitlladder, wordt er een climb - functie actief, iedere succesvolle druk op de START knop levert een stap op de fruitladder op.

Er bestaat de mogelijkheid om de bijbehorende prijs te innen via de TAKE FRUITLADDER - button, dit is vanaf het moment dat de druiven zijn geactiveerd op de ladder. Hoe langer je bij de graffiti wacht, hoe groter de kans op een hogere prijs.

TIP: als de gespaarde symbolen uitdoven en dan begint het sparen weer opnieuw, bij het winnen van een prijs op de rollen in het basisspel.

Om het bovenspel van de graffiti direct te gaann spelen, klikt men op de "CHOOSE BET" knop, met deze knop wordt de inzet ook bepaald. Zoals eerder aangegeven kan er worden gespeeld met 3 verschillende inzetten:

  • 4 credits
  • 8 credits
  • 16 credits

Als men inzet met 4 credits dan wordt er gespeeld op 5 winlijnen, bij een inzet vanaf 8 credits, dan draait ook de 4e rol mee waardoor de kansen verhoogd worden. En met een inzet van 16 credits worden de prijzen verdubbeld.

Speel voor echt geld