Gokkast spelen online

Videoslots Grandprix

Grandprix

Speel de Grand Prix gokkast van Eurocazino, en voel je de ware kampioen met dito prijzen.

Hoe speel ik de Grand Prix gokkast?

Je zet in met 1 credit per draai bij de Grand Prix fruitmachine, deze gokkast heeft in het benedenspel diverse bonus en spaarsystemen. Gewonnen credits kunnen uiteraard worden verdubbeld,  tot een maximum van 200 credits met de verdubbelaar.

Je moet minimaal 4 credits hebben gewonnnen om het bovenspel te spelen, want je zet in met 4 of 8 credits, ook hier geldt hoe hoger de inzet hoe hoger de prijs die je winnen zal. Het bijzondere aan deze gokkast is, dat in het bovenspel de rollen maar liefst 5 x mogen worden vastgehouden, dat zie je niet vaak.

Ook kun je zelfs alle rollen vasthouden wanneer je een prijs wint, zodat je in de volgende beurten in de meest gunstige situatie altijd een prijs ontvangt. Je kunt tot wel 1200 credits winnen, als het vasthouden van de rollen goed uitpakt.

Afhankelijk van het aantal keren dat de rollen voor het winnen van een prijs al vastgehouden zijn, blijft de hold-functie actief. Al met al is de Grand Prix een spannende gokkast waar je zeer veel op winnen kan.

Speel voor echt geld