Gokkast spelen online

Videoslots Happy Hour

Happy Hour

Everybody likes happy hours, dat moeten de makers van de Happy Hour gokkast van Eurocazino gedacht hebben....

Hoe speel ik de gokkast Happy Hour?

Als eyecatcher heb je een leuk bonusspelletje met een klok, die direct in het oog springt. En deze klok beslist of je happy hour nog even doorgaat of niet, daar kan je namelijk elke draai 100 euro winnen, totdat het stopt.

De gokkast Happy Hour beschikt over heel erg eenvoudig basisspel, dus jezelf druk maken of je het zal snappen hoeft al niet. Er zijn bij de Happy Hour fruikast geen mystery prijzen te verkrijgen, net als geen spaarsystemen en ook geen winsten verdubbelaar.

Als je van leuke vervolgspellen houdt dan zit je bij de gokkast Happy Hour helemaal op je plek, deze omvat een inzet van 10 credits. Het vervolgspel kun je spelen met een inzet van 5 credits, of 10 waarbij steeds 1 credit van de creditmeter wordt afgehaald.

Er zijn totaal 50 winlijnen in de Happy Hour gokkast, bij een inzet van 10 credits is dat heel spannend, want als er op 1 van de 5 winlijnen 3 zandlopers te voorscjijn komen, dan zal dit je niet minder dan 50 x 200 credits opleveren.

Voor de snelle rekenaars onder ons, dat zijn 10.000 hele credits en dus 1000 euro (vertaald in geld). Als er 3 zandlopers verzameld zijn dan heb je de eerste 100 punten meteen in de pocket. Overigens kun je deze 100 punten, steeds met de bonusklok verhogen met 100 punten.

Speel voor echt geld