Gokkast spelen online

Videoslots Heatwave

Heatwave

De Heatwave gokkast, één van de populairste klassieke gokkasten en past zeker in het rijtje bij de mooiste online!

Hoe speel ik de Heatwave gokkast?

De Heatwave alles heeft wat een fruitautomaat in huis zou moeten hebben zoals:

  • Een onderspel,
  • Een bovenspel
  • En gratis spinfunctie

Als je wilt spelen op de Heatwave dan doe je dit met een zeer laagdrempelige inzet van minimaal €0,10.

Heatwave gokkast basisspel 

Start door met een inzet van €0,10 om te beginnen, en ga ervoor om in het onderspel mooie winsten te verkrijgen, dit onderspel bestaat uit drie rollen en er is slechts één winlijn aanwezig, die dwars door het midden van het spel loopt. Van enkele fruitsymbolen zullen twee symbolen van links naar rechts op de middelste rol al voldoende zijn, terwijl drie van dezelfde fruit, bellen, of zeven tekens hogere winsten waard zijn.

Bonusspel Spin a Win 

De Heatwave heeft een bonus spel genaamd de "Spin a Win" dit bonusspel zal voor extra winsten gaan zorgen. Na elke draai zal het lichtgevende vakje op het rad, op een willekeurig aantal plaatsen vooruitspringen. Licht het rode vakje op, dat zich op er recht boven bevindt, dan zullen alle dan aanwezige symbolen in het basisspel één voor één oplichten. Klik op de spinknop en het opgelichte symbool zal twee of drie maal op de middelste winlijn belanden. Met deze winst kun je doorspelen in het basisspel of je winsten, mits hoog genoeg, doorsluizen naar het bovenspel. 

Bovenspel op de Heatwave 

Wanneer jij je eerste winsten doorgesluisd hebt naar het bovenspel, dan gaat het echte werk pas beginnen. In het Heatwave bovenspel zijn de mooiste winsten te behalen waar ije van zult smullen. In plaats van slechts één winlijn, zijn er bij het bovenspel een aantal van 9 winlijnen over de 3 rollen verdeeld, waarbij de winsten niet alleen horizontaal zullen vallen, maar ook diagonaal winsten te voorschijn toveren. Deze 9 winlijnen zorgen voor meer winkansen, waarbij de inzetverhoging van €0,10 naar €0,50, €1,00, €2,00 of €4,00 plaatsvindt. Respectievelijk bij Bet 5, Bet 10, Bet 20 of Bet 40 zal dit plaatsvinden. Bij een 5 Bet heb je te maken met de standaard uitbetalingen waarbij 3 bellen en 3 Heatwave symbolen je bonusgames, en dus hoge winsten opleveren. Bij bet naar 10 zal het Heatwave logo als joker dienen wanneer deze tussen twee van dezelfde symbolen op dezelfde winlijn terecht komt. Bij een inzet van 20 of 40 zullen alle Heatwave symbolen als joker dienen en op die manier voor meer winsten zorgen.

De Kop of munt in de Heatwave

Het onderspel in de Heatwave heeft naast het "Spin a Win" in het bovenspel nog een extra feature. Met de Kop of Munt feature kun je door middel van een gokje, je winsten simpelweg gaan verdubbelen. Door een mooie winst te pakken, kun je ervoor kiezen om de gok te wagen en je winsten nogmaals te verdubbelen, of je winsten direct te gaan innen. Waag je de gok met de Kop of Munt, en heb je goed gegokt, dan zullen je winsten worden verdubbeld, heb je de verkeerde kant van de munt gekozen, dan raak je de winsten kwijt.

 

 

Speel voor echt geld