Gokkast spelen online

Videoslots Hell's Bell's

Hell's Bell's

De klassieke gokkast Hells Bells (ook bekend als Angry Bells) zul je zeker herkennen kennen uit de kroegen en gokhallen. 

Hoe speel ik de Hells Bells gokkast?

De Hells Bells is door Eurocazino uitgebracht en verworden tot een zeer mooie online fruitkast met zeer veel mogelijkheden, deze duivelse gokkast is een fruitmachine met maar liefst acht verschillende inzet mogelijkheden.

Net als bij de meeste gokkasten geldt voor de Hells Bells ook, hoe hoger je inzet, hoe hoger je kansen op winnen groter worden. Als je het spel wil gaan spelen tref je een gokkast aan die zeer overzichtelijk is. Zo zie je de rollen waarop je het spel speelt, met daaronder de diverse inzet mogelijkheden. De bijbehorende prijzenschema’s zijn ook goed leesbaar en erg verklarend dus voor een verrassing kom je niet echt te staan, met de symbolen van de bellen en de demonen (duivels) maak je extra kans op het winnen van punten.

Op de gokkast Hells Bells, kun je zelf kiezen met welk spel je eerst wilt gaan beginnen met spelen. Zo kun je er voor kiezen om te beginnen met het basisspel, wat overigens veel spelers altijd doen. Je speelt dan in eerste instantie met 1 winlijn die je vervolgens over de middelste symbolen ziet verschijnen. Er zijn combinaties afgebeeld op de gokkast zoals bijvoorbeeld die onder de inzet 1, deze verklaard hoe je de prijs die je in het schema terug kunt vinden wint. Het symbool van de "bel of de duivel" (demonen) levert je als speler sowieso altijd extra punten op. Bij 1 duivel of bel op de eerste rol ontvang je 2 punten, bij twee duivels of bellen op rol 1 en 2 krijg je 4 punten, deze punten worden automatisch aan je saldo toegevoegd.

Je kunt er op de Hells Bells ook voor kiezen in plaats van met het beneden spel, ook direct met het vervolgspel te beginnen. Deze kun je spelen met verschillende inzetten, zo kun je inzetten met 2 punten, en dan zijn er 3 winlijnen actief.

Bij inzet van vier of vijf punten per draai worden er vijf horizontale winlijnen getriggerd, alleen bij de inzet van vijf gelden er andere prijzen bij de verschillende win combinaties.

Bij inzet van acht punten per draai gaat de rode bel mee tellen op rol 1 als joker, en mag deze gebruikt worden voor het compleet maken van een winnende combinatie.

Bij inzet van tien punten telt de rode bel op rol 1 en 2 als de joker en bij inzet van 20 worden alle bellen als joker gezien, en ook de duivel op de eerste rol wordt hier in mee genomen.

Speel je met inzet van 40 punten (de top inzet bij de Hells Bells gokkast), dat komt neer op 4 euro per inzet, dan zijn alle duivels en bellen die je op de rollen ontvangt een joker, en is je winkans natuurlijk ook aanzienlijk hoger.

 

Speel voor echt geld