Gokkast spelen online

Videoslots Hi-Lo cash

Hi-Lo cash

Bij de Hi-Lo cash bestaat het bonusspel vooral uit kaartspellen. 

Hoe speel ik de Hi-Lo Cash gokkast

De Hi-Lo cash is een fruitkast met 4 rollen en een kaartspel, waarbij geldt hoe hoger je inzet, des te hoger je winst zal zijn, niet alleen tijdens het basis spel maar zeker bij het bonus spel.

De 4 rollen hebben enkele Hi-Lo-Cash symbolen, maar ook nog een schoppen-teken of joker, deze worden veel gebruikt bij het basisspel en het bovenspel.

De mystery prijs valt bij 3 of 4 Hi-Lo-Cash symbolen, bij voldoende credits speel je het bovenspel met 5 of 10 credits. Bij 5 speel je op 3 rollen en bij 10, dan doe je dit dan met alle vier de rollen.

Er is ook een ladder spel in de gokkast verwerkt, waarbij je veel punten kunt verdienen, deze ladder wordt actief als het je lukt drie of vier Hi-Lo-Cash symbolen op een winlijn te krijgen.

Er staan diverse vraagtekens op deze ladder, en op zijn beurt staat elk vraagteken voor een mystery prijs tussen 10 tot 100 punten.

Jokers zijn ook te verkrijgen, en om deze in te zetten moet er een symbool onder de knop 'joker' zijn opgelicht, de volgende getrokken kaart geldt dan altijd als de winnende kaart.

Ook is er de functie 'other card' als deze is opgelicht dan mag je voor de laatst getrokken kaart een nieuwe kaart trekken. De symbolen lichten op, als deze op de winlijn in beeld staan met hi-lo cash symbolen.

Speel voor echt geld