Gokkast spelen online

Videoslots Holdit

Holdit

Op het eerste gezicht lijkt de Hold it gokkast vrij simpel maar laat je daar door niet misleiden.

Hoe speel ik de Hold it gokkast?

Er zijn maar vier rollen op deze gokkast hoor ik je denken wat kan ik daar nu mee? Laat je niet misleiden door het op het eerste gezicht vrij simpele uitstraling van deze gokkast, want in het basisspel en het topspel valt er genoeg te winnen.

Dit is komt vooral door de 10 winlijnen die deze fruitautomaat heeft en hierdoor maak je dus veel kans om te winnen, dit door de vele combinaties die je kunt maken.

De hold it gokkast heeft een verrassings element in zich namelijk het Hold it symbool. Als je het hold it symbool laat draaien en je wint, dan blijft het symbool automatisch vast staan op de rol.

De Hold It gokkast is een online fruitmachine origineel gemaakt door Bellfruit, deze gokkast heeft een vervolgspel met 5 of 10 credits. waarbij zowel bij 5 en bij 10 credits op 10 winlijnen gespeeld wordt.

Bij de hogere inzet en waar het HOLD-IT-logo ‘wild’ is wordt het echt interesant, dit houdt namelijk in dat deze als joker telt, en elk ander symbool vervangt.

In het geval je geen prijs treft, dan wordt bij de volgende draai op (alle rollen waar het HOLD-IT-logo in beeld staat) deze vastgehouden, zodat er nog een kans bestaat op het winnen van een prijs.

Een maximum van 2000 credits kent de clubmeter van de hold it fruitautomaat, als dit aantal wordt overschreden, wordt er 1 voor 1 een pot geleegd naar het basisspel.

Dit blijft aanhouden totdat het aantal credits in het bovenspel weer onder de 2000 is gedaald, met de overige credits kan dan weer worden verder gespeeld in het bovenspel.

 
Speel voor echt geld