Gokkast spelen online

Videoslots Holdtimer

Holdtimer

De "TIMER" op de Holdtimer Gokkast is een unieke functie die andere gokkasten niet hebben.

Hoe speel ik de Hold Timer Gokkast?

De "holdtimer" functie is alleen beschikbaar in het bovenspel, overigens is deze timer aan een “hold” functie die je via een knop instellen kunt. De “Steptimer” en “Twintimer” zijn vergelijkbare gokkasten met een zelfde benedenspel.

Er zijn verschillende manieren om op deze Holdtimer gokkast te spelen. Er is namelijk ook een bet 5 en een bet 10 modus aanwezig.

  • Bij bet 5 gok je met 5 credits.
  • Bij bet 10 modus gok je met 10 credits.

Bij alle manieren om te spelen gelden de icoontjes niet alleen naast elkaar, maar ook nog eens kriskras. Heb je dus drie citroenen op een rij, maar ook kriskras heb je twee andere citroenen? Dan wordt je score verdubbeld. 

Bij het bovenspel kun je 5 tot 10 credits per keer gokken, wanneer je de Bet 10 modus speelt is een speciale “hold” functie beschikbaar. Dit spel werkt ook automatisch als jouw hulp als er een interessante combinatie op de rollen aankomt, dan houdt de Holdtimer de rij voor je vast.

Heb je meer dan 200 credits in het bovenspel verdiend, en wil je een ander spel spelen, dan plaatst de kast je gewonnen credits automatisch in de credit meter. 

Door in de bet 10 modus te spelen kun je het meeste verdienen, hoe meer je inzet hoe meer je uitbetaald krijgt. Je gewonnen credits verdubbel je gemakkelijk doordat de gokkast kriskras ook meetelt. 

Speel voor echt geld