Gokkast spelen online

Videoslots Hot 7's

Hot 7's

De hot 7's gokkast heeft een bijzondere spaarfunctie met zevens als symbolen er in verwerkt.

Hoe speel ik de Hot 7's gokkast?

De Hot 7's gokkast heeft een basisspel waar je speelt met een inzet van slecht 1 credit. Het vervolg spel welke je zult gaan spelen doe je met een inzet van 5 of 10 credits per draai.

Het spel heeft een actieve spaar functie. Wanneer er een rode of blauwe zeven op de middelste positie van de rol staat, dan wordt dit symbool automatisch gespaard ddor de Hot 7's gokkast. Als er vervolgens drie rode, drie blauwe of drie zevens van een willekeurige kleur zijn gespaard, dan zal de daarbij behorende prijs gewonnen zijn.

Gespaarde Sevens

LET OP: Bij het winnen van een symbool prijs, vervallen de eerder in het spel gespaarde zevens, daarna start het sparen opnieuw iets wat je wel even in de gaten moet houden. Met de kop of munt optie kun je zelf gewonnen prijzen verdubbelen tot een gigantisch aantal van wel 200 credits maximaal. Als de gewonnen credits na de verdubbeling meer dan 100 zijn, dan kun je ze niet nog een keer verdubbelen. Met de button choose bet (kies inzet) kun je het vervolg spel meteen activeren.

Je kunt hierbij gaan spelen met een inzet van vijf of tien credits, en ongeacht je inzet wordt dit op vijf winlijnen gespeeld. Zet je in met tien credits dan wordt er een matrix geactiveerd waarbij je zevens kunt gaan sparen, en vervolgens heb je drie zevens op rij! Als dit is gelukt dan win je de daarbij behorende prijs. Heb je een andere rollenprijs gewonnen dan blijven de gespaarde symbolen gewoon geaciveerd.

Speel voor echt geld