Gokkast spelen online

Videoslots Hot Shot

Hot Shot

Bij de Hotshot gokkast gaat het over prijzen schieten, dit doe je in het bovenspel zodra jij 3 gelijke hotshot symbolen op de korrel hebt. 

Hoe speel ik de Hot Shot gokkast

De gokkast weet prijzen ook goed gelijkmatig te verdelen, dit zodat je flink kan winnen als je eenmaal in het bovenspel zit en daar je geluk aan het beproeven bent.

Bij deze Hotshot fruitautomaat heb je dus een basisspel en een vervolg spel waar je veel mee kunt winnen. Met de gewonnen punten die je verzameld in het basisspel kun je het vervolg spel gaan spelen. De keuzes die je hebt voor een inzet zijn 5, 10 of 20 credits.

Je gewonnen credits worden gelijkmatig verdeeld over de meters, en als er een geweldige 200 credits of natuurlijk meer op staan worden deze gelijk naar de creditmeter verplaatst waar je verder kunt spelen.

Je kunt  er altijd voor kiezen om terug te gaan naar het basis spel, dit kan als je minder dan 100 punten op de bankmeters hebt staan. Het leukste bij de gokkast Hotshot is de schiet functie die het spel herbergt. Afhankelijk van de inzet die je hebt gedaan, en de kriskras combinatie's van de hot-symbolen, mag je tot drie keer toe schieten op prijzen, maak hiervoor gebruik van de start-toets.

Speel voor echt geld