Gokkast spelen online

Videoslots Jolly joker

Jolly joker

De Jolly Joker fruitautomaat heeft verschillende inzet mogelijkheden waaruit je kiezen kunt van 1 tot 20 credits. 

Hoe speel ik de Jolly Joker gokkast?

De Jolly Joker heeft een basisspel en een vervolgspel welke beide op dezelfde rollen worden gespeeld, waarbij je bij 20 credits inzet een mystery prijs krijgt op het jokersymbool. Bij het basisspel zet je in met 1 credit per draai per inzet. De Joker telt overigens kriskras tijdens het spel, en levert een mystery prijs op tot maximmal 200 credits.

Oveigens zal deze mystery prijs vaalen op een willekeurige plek op de rollen 1 en 2 of 1, 2 en 3. Je gewonnen credits kun je verdubbelen met de kop of munt optie in het spel, gooi de munt op zie hoe hij landt wellicht op jouw keuze? Het speciale bij de Jolly Joker is dat je gewonnen credits in een spaarbank over kunt zetten en er vervolgens elders in het spel mee te gaan spelen.

Hoe meer credits er op deze spaarbank komen te staan, des te hoger het aantal te winnen credits in het vervolgspel zullen zijn, met een maximum van wel 1000 credits, dat kom je niet vaak tegen. Het bovenspel kun je gssn spelen als je genoeg credits verzameld hebt. Je kunt inzetten met vier of met twintig credits. Bij vier credits leveren combinaties (alle kriskras) een prijs op, bij twintig credits gebeurt dit ook en levert elke joker een mystery op van maximal 200 credits.

 

 

Speel voor echt geld