Gokkast spelen online

Videoslots Las vegas

Las vegas

Wie wil er niet eens naar Las Vegas, het gok walhalla bij uitstek! Hou jij daarvan dan zal deze Las Vegas gokkast je wel aanspreken!

Hoe speel ik de Las Vegas gokkast?

Een prachtig uitgevoerde gokkast is de fruitautomaat las Vegas welke uitgevoerd is met een basisspel en een bovenspel.

Om het basis spel te spelen dan doe je dit met 1 credit (punt), en het bovenspel speel je met je gewonnen credits die je dan gebruiken kunt.

Bij het basisspel is de kop of munt functie ook actief, dit is een bekende gimmick in een gokkast en hiermee kun je dus je winst lekker verdubbelen.

Als je naar het bovenspel wilt dan speel je dit op 5 winlijnen, met een inzet van 10 credits tellen de rode chips als bonussymbool.

Bij 3 rode chips wordt de bonus optie actief, en wordt er gratis op de rollen van de Las Vegas automaat gespeeld, ook wel de free spins ronde genaamd.

Deze gratis speel ronde levert altijd wel een prijs op, die kan varieren van 100 tot 1000 credits, en bij een inzet van 20 credits tellen de blauwe chips ook als bonussymbool.

Bij de inzet van 40 credits inzet hoeven ze niet dezelfde kleur te hebben, de gewonnen credits van de Las Vegas meter worden automatisch naar de clubmeter geplaatst.

 

 

Speel voor echt geld