Gokkast spelen online

Videoslots Lotus

Lotus

De Lotus gokkast is een echte klassieker uit de gokhallen van weleer. Een simpele gokkast maar erg leuk om op te spelen. 

De spelregels van de gokkast Lotus

We zijn verguld deze gokkast aan je te kunnen laten zien, en er meer over te vertellen. De winlijnen in het bovenspel zijn door elkaar opgezet, en leveren meestal niet al te grote prijsjes op, maar omdat je met regelmaat prijzen krijgt zul  het blijven spelen.

Als je vier of meer punten in het basisspel hebt gewonnen, dan kun je het topspel gaan spelen waar je met vier of acht credits in kunt gaan zetten. Bij het topspel zijn alle winnende combinaties door elkaar, en meerdere winnende combinaties zijn mogelijk en worden op een tussenmeter verzameld, dit voordat zij aan het clubmetertotaal worden toegevoegd.

Het maximum aantal punten op de clubmeter mag 200 bedragen en die worden gelijk verplaatst naar de creditmeter in de gokkast. Punten die meer dan 200 bedragen zullen verloren gaan en niet mee tellen. Op het vervolgspel is de hold-functie ook actief en deze kun je gebruiken om combinaties zeker te stellen.

Speel voor echt geld