Gokkast spelen online

Videoslots Madtimer

Madtimer

De Madtimer gokkast is vrijwel identiek aan de Oldtimer maar zeker niet een mindere variant!

Hoe speel ik de Madtimer gokkast?

Bij de Madtimer begin je het basisspel op 1 winlijn, om met de Madtimer aan de gang te gaan kun je kiezen uit de volgende spellen:

  • basisspel
  • het 1/10-spel
  • topspel

Als je vier of meer punten op 1 (of meer) van de 4 meters hebt bereikt, dan kun overgaan om het topspel te gaan spelen, er zijn diverse symbolen en het ster symbool telt kriskras.

Voor het topspel wordt 1 credit van je creditmeter afgeschreven, vervolgens speel je eerst het 1/10-spel, en heb je 99,9 procent kans om je credit te behouden.

Deze 99,9% wordt vervolgens bij de meter met het laagste punten aantal in het spel opgeteld, overigens worden er bij het topspel altijd 5 credits van de meters gehaald.

De gewonnen credits worden vevolgens over de meters verdeeld, zodat je hier verder mee spelen kunt, het maximum aantal credits is 200 per meter.

Deze credits verschuiven automatisch naar de credit meter, als je minder dan 4 credits op de meters hebt staan, dan kun je met het 1/10-spel weer credits naar de 4 meters spelen om het topspel verder te kunnen spelen.

Ben je gewend aan de Oldtimer en gelijksoortige kasten, dan zul je de Madtimer zeker waarderen. Het is altijd leuk om eens een andere variant van je favoriete spel te spelen!

Speel voor echt geld