Gokkast spelen online

Videoslots Multitimer

Multitimer

Eurocazino heeft er voor gekozen om de gokhallen versie van de Mutlitimer online te brengen om er vanuit huis lekker van te kunnen genieten. 

Hoe speel ik de Multi Timer gokkast?

Zoals zien kunt heeft eurocazino een knap staaltje verricht met het produceren van deze online gokkast versie. De gokkast Multitimer is een gokkast met een basisspel en een topspel, waar je urenlang plezier op kunt beleven.

Als je het basis spel speelt dan doe je dit op rollen met slechts 1 winlijn waar de maximale inzet 0,10 eurocent is. Het topspel is anders verdeeld en is het een spel wat je speelt op 4 rollen en met 16 winlijnen.

Bij het topspel is 1,60 euro de maximale inzet waar je mee kunt spelen. Bij deze fruitautomaat heb je de keuze om gelijk het topspel te gaan spelen ipv eerst het onderspel en over te schakelen.  als je grote bedragen wilt winnen per draai dan is de Mulit timer wat gelimiteerd, je kunt namelijk bij de Multitimer maximaal 20 euro winnen per draai per inzet. Al met al is het een mooie fruitkastkast met diverse mogelijkheden, en dito winlijnen waarbij elk Jokersymbool je een mystery op kan leveren.

Speel voor echt geld