Gokkast spelen online

Videoslots Oldtimer

Oldtimer

De Oldtimer is de ideale gokkast voor jou als je het liefst speelt op een eenvoudige gokkast met lage inzetten waar je toch flink op kunt winnen.

Hoe speel ik de Oldtimer gokkast?

Bij de gokkast Oldtimer begin je standaard met het basisspel en speel je op 1 winlijn, de kast heeft een eenvoudig bovenspel zonder poespas, hetzelfde geldt overigens voor het onderspel.

Eigenlijk hoef je alleen op de startknop te klikken en geld in te werpen. Op autoplay zetten is ook heel makkelijk dmv de daarvoor bestemde button, dan gaat alles vazelf laat nu de winsten maar komen.

Dit is ideaal als je meerdere gokkasten tegelijk spelen wilt, wanneer je 4 of meer punten op 1 van de meters hebt dan kun je het bovenspel spelen.

Bij het bovenspel worden er altijd 5 credits van de meter gehaald, waarvan 2 van deze credits van de meters met het hoogste puntenaantal worden gehaald.

De gewonnen punten vanuit het bovenspel worden gelijkmatig verdeeld over de verschillende meters. Zodra er 200 punten, of meer op de bovenmeters komen te staan, dan worden deze automatisch overgezet naar de creditmeter.

Ook kun je credits van je creditmeter verplaatsen naar de bovenmeters, als je minder dan 4 credits op de meters hebt staan, om het basisspel te gaan spelen kun je natuurlijk hiervoor gewoon kiezen.

Speel voor echt geld