Gokkast spelen online

Videoslots Red Alert

Red Alert

Speel op de Red Alert een gokkast met veel variatie en met hoge inzetmogelijkheden.

Hoe speel ik de Red Alert gokkast?

Bij de Red Alert fruitautomaat is er per draai een winst van maar liefst 4000 credits haalbaar, de gokkast heeft een beneden spel en een bovenspel waarop gespeeld kan worden.

Bij het basisspel van de red alert gokkast speel je al met een inzet van slechts 1 credit per draai. Wat betreft winsten er is de mogelijkheid om ze te verdubbelen met de kop of munt functie tot maximaal 200 credits. Hiermee is de kans op het winnen van een prijs nog groter. Je kunt gewonnen prijzen overigens direct innen, en laten uitbetalen!

Als je ze wilt overzetten naar de clubmeter om het bovenspel te gaan spelen, dan kan dit vrij simpel. Het bovenspel speel je als volgt:

Inzetten vanaf:

  • Van 5, 20, 40 of zelfs 50 credits.
  • 5 winlijnen om op in te zetten.
  • Elke inzet kent een verschillend prijzen schema.

Als je bijvoorbeeld speelt met 50 credits per draai op de Red Alert, dan verschijnen er logo's op een winlijn. De gratis spins worden geactiveerd waarbij er gratis wordt gespeeld, tot er een prijs wordt gewonnen.

Het minimum aantal credits bedraagt bij de Red Alert gokkast bedraagt 200, het maximaal aantal credits is zelfs een royale 4000. Met de collect button wordt de clubmeter geleegd, en overgezet naar het basisspel display.

Speel voor echt geld