Gokkast spelen online

Videoslots ReelMagic

ReelMagic

De Reel Magic gokkast heeft een willekeurig kris kras spel, die je zal verrassen met de te behalen winsten!

Hoe speel ik de Reelmagic gokkast?

De Reel Magic is een fruitautomaat die op het moment dat deze gokkast gelanceerd werd, alle andere speelautomaten het nakijken gaf. De Reel Magic is en was een echte trendsetter op het gebied van top gokkasten. 

Als voorbeeld zijn er zelfs andere gokkasten gebaseerd op de Reel Magic zoals:

  • Reel Action
  • Fruit Magic
  • Reel magic de luxe

..... en nog veel meer. 

Bij de Reel Magic had orgineel 4 knoppen om in te zetten:

  • Inzet x4, x8, x12 en x16

Je kunt ook verborgen symbolen krijgen, hoe hoger de inzet hoe meer waarde de magic symbolen zullen vertegenwoordigen, en des te hoger de kans op een prijs is.

Ook bij deze gokkast kun je gelijk je punten naar boven zetten, en gelijk het Reel Magic spel gaan spelen. Als extra feature gaat deze fruitautomaat in tegenstelling tot zijn orginele voorganger, tot ver boven de 200 credits als winst.

Op willekeurige momenten wordt het kris kras spel geactiveerd, dit gebeurt als het kris kras symbool oplicht. Als gevolg hiervan vallen er tijdens de betreffende draai, dan ook prijzen als de benodigde wincombinaties, die zich kris kras op de rollen zullen bevinden.

Je gewonnen credits kun je verdubbelen tot 200 credits met de special gamble functie. Met de knop Save (bewaren) verplaats je je gewonnen credits naar het bovenspel, of je int ze door op de Collect knop te drukken.

 

 

 

Speel voor echt geld