Gokkast spelen online

Videoslots Replay

Replay

Play again, speel opnieuw, is de slogan op de Replay gokkast van Eurocazino!

Hoe speel ik de Replay gokkast?

Bij 3 of 4 REPLAY logo's in opeenvolgende rollen, beginnend vanaf rol 1, start de bonusfeature in de Repaly fruitautomaat.

De Replay is een fruitautomaat en biedt ontzettend veel mogelijkheden, het basispel wordt gespeeld met een inzet van 1 credit per draai. Als Joker het rode replay symbool, en kan je een mystery opleveren tot 200 punten, wat op zich niet verkeerd is.

Als deze Joker op de middelste positie van de rollen 1, 2 en 3 of 2, 3 en 4 verschijnt, dan kan dit in combinatie met 4 symbolen een winst van wel een geweldige 400 credits opbrengen.

En als dat nog niet genoeg is kun je de gewonnen credits ook nog eens verdubbelen, die doe je met de kop of munt functie tot aan 200 credits. De gewonnen credits kun je overzetten naar de clubmeter voor het vervolg spel. Het vervolgspel kun je altijd spelen, je hoeft dus niet eerst het basisspel te spelen, dus dat is ook wel een handig weetje.

Het vervolgspel kun je spelen met een inzet van:

  • 5 of 10 credits
  • op 3 rollen
  • vijf winlijnen
  • of 4 rollen en 10 winlijnen.

Als je 3 of 4 replay symbolen hebt vanaf de eerste rol dan start de bonus functie zet je schrap, dan begint de schijf als een wilde te draaien, en het credit aantal waarop de schijf stopt staat grelijk aan gewonnen credits. Als er repeat staat mag er nog een keer met de schijf gedraaid worden.

Als de schijf begint te draaien, en het credit aantal waarop de schijf stopt, dan is dit het aantal credits dat op de clubmeter bijgeschreven zal worden. Op het moment dat er 'repeat' onder het gewonnen credit aantal staat, mag er nog een keer gedraaid worden. Replay, Replay, speel opnieuw!

Speel voor echt geld