Gokkast spelen online

Videoslots Revolution

Revolution

Op de Revolution gokkast met behoorlijke inzetten spelen, tot wel 40 credits per draai in het bovenspel, waar je zelfs maximaal tot wel 1000 credits per draai mee kunt winnen!

Hoe speel ik de Revolution gokkast?

Deze wel heel aparte en goed uitziende gokkast, heeft een beneden spel en een bovenspel de laatste in de vorm van een soort rad van fortuin wiel, welke overigens allebei op de vier rollen worden gespeeld.

Je zet in vanaf slechts 1 credit en je winnende combinatie hoeft niet perse op rol 1 van start te gaan. Zo zijn de rollen 1, 2 en 3 gelijk aan de rollen 4, 3 en 2. Dit maakt je kans op winnen nog vele malen groter. In het vervolgspel speel je met een inzet van 5, 10, 20 of 40 credits per draai, en hoe hoger je dus inzet hoe hoger je prijs zal zijn.

Alle symbolen tellen door elkaar heen, maar moeten wel op de eerste rol beginnen.

  • Bij 5 credits inzet speel je op de rollen 1, 2 en 3
  • Bij inzet 10 credits speelt rol 4 ook mee.

Bij 20 inzet wordt het rad vanzelf geactiveerd als je tweemaal een revolutoin symbool krijgt, en wel op de middelste positie van rol vier, dan kun je met 1 draai tot wel 1000 credits winnen. Bij de inzet van 40 credits heb je daarvoor maar overigens 1 revolution symbool voor nodig, deze Revolution gokkast heeft zo'n grote verscheidenheid aan inzetmogelijkheden dat er voor elke speler wel wat wils is!

Speel voor echt geld