Gokkast spelen online

Videoslots Runningwild

Runningwild

De Running Wild is een gratis gokkast die je natuurlijk ook voor echt geld kunt spelen.

Hoe speel ik de Running Wild gokkast?

De Running wild fruitautomaat heeft een interessant benedenspel waarbij de kroontjes door elkaar twintig punten kunnen opleveren. Het bovenspel van deze gokkast heeft 8 spaar opties en 2 inzet mogelijkheden.

Met de inzet van 5 credits speel je op 3 rollen tegelijk. Daarentegen speel je met 20 credits op 4 rollen, op de vierde rol zitten meerdere jokers die de winkansen enorm vergroten.

De Gokkast Running Wild is een fruitkast met ontzettend veel mogelijkheden verborgen in het spel zelf, deze fruitautomaat heeft een onderspel en een bovenspel, waarbij men bij het onderspel speelt op drie rollen met 1 winlijn. Je kunt inzetten vanaf 1 credit per keer, en je maakt al winst bij 1, 2 of 3 gelijke symbolen op de winlijn.

Meer dan 200 punten zijn er te verdienen bij 3 stersymbolen, en als je een kersje ontvangt ga je direct door naar het 0/4 spel. Bij dit spel kun je 4 punten gaan winnen. Je gewonnen credits kun je opsparen, maar ook overzetten naar de clubmeter.

De clubmeter is verdeeld over acht spellen en per spel kun je maximaal 200 punten verdienen. Het bovenspel speel je op vier rollen met maximaal tien winlijnen.

Je minimale inzet is met 5 credits voor 5 winlijnen en maximaal met de inzet van 10 credits de 10 winlijnen. Als je beslist om met 10 credits inzet te spelen, dan wordt de vierde rol geactiveerd. Deze vierde rol heeft een aantall jokers die bij een inzet van tien credits als wild symbool gaan fungeren. Speel nu de gokkast Running Wild en pak je winst!

Speel voor echt geld