Gokkast spelen online

Videoslots Salsa

Salsa

Speel nu de Salsa gokkast met maximaal 1000 credits die je kunt winnen.

Hoe speel ik de Salsa gokkast?

Oorspronkelijk is dit een barcrest fruitmachine voor in de land based casino's, maar is ook online uitgebracht door eurocazino zodat er je er vanuit huis ook van kunt genieten.

De Salsa heeft net als vele andere gokkasten een beneden en een bovenspel. Het beneden spel wordt gespeeld met een inzet van 1 credit, en gewonnen prijzen kun je verdubbelen tot maar liefst 200 punten met de kop of munt optie.

Wat deze gokkast anders maakt is, is dat je door kunt gokken tot er precies 200 punten zijn verzameld. Alle punten die boven de honderd komen, worden opgesplitst hiervoor moet je op de knop drukken zodat ook de jackpot ge-cashed kan worden.

Punten verplaatsen

Gewonnen punten kun je naar het bovenspel verplaatsen of laten uitbetalen. Ook kun je de credits sparen in de spaarbank die het spel heeft. Apart is dat de hoogte van de spaarbank bepaald wat het maximaal aantal te behalen credtis in het bovenspel uiteindelijk zal worden.

Als er bijvoorbeeld een credit aantal van vijf keer bij elkaar is gespaard dan bedraagt het maximale credit aantal op de meter van het bovenspel, maar liefst 1000 credits. Het bovenspel kan je alleen spelen met voldoende gewonnen credits en je kunt gokken met een inzet van vier of van twintig credits.

Alle wincombinaties tellen door elkaar heen, en bij inzet van twintig, kan het Salsa logo worden gebruikt als joker om ingezet te worden, om de wincombinatie compleet te maken. Als dit niet mogelijk is dan krijg je een mystery prijs tot 200 credits.

Speel voor echt geld