Gokkast spelen online

Videoslots Simply Wild

Simply Wild

De Simply Wild gokkast is een van de meest populairste gokkasten die er te vinden zijn.

Hoe speel ik de Simply Wild gokkast?

De spelers favoriet uit de gokhallen en casino's is natuurlijk ook gewoon online te spelen. Omdat de Simply Wild een echt populaire gokkast is, zijn er diverse versies van gemaakt.

De Simply Wild gokkast is zoals gezegd de meest gewilde fruitautomaat online, die je gratis bij ons kunt spelen, maar ook voor echt geld. Vele spelers hebben geprobeert om deze kast te kraken, soms met succes en soms niet. Onze tip is om eerst voor je plezier te spelen en dan pas met echt geld. Op deze manier kunt u zich deze machine eigen maken.

Boven en onder spel

De fruitautomaat Simply Wild is een gokkast met een basis spel en een vervolg spel verdeeld over en boven en onder spel. Bij het basisspel heb je kans op een mystery prijs, en als je het kroon-symbool kriskras op de eerste twee rollen of op alle drie de rollen krijgt. Kun je de gewonnen credits naar de clubmeter verhuizen om het vervolgspel te gaan spelen.

Je kunt dit met vier credits inzet spelen of met 2 inzetmogelijkheden met zelfs tien credits. Er zijn verschillende versies zoals aangegeven dus de inzettren kunnen per versie verchillen. Je kunt er voor kiezen om op 3 rollen te spelen, waarbij het ster symbool wild is, en je kunt op 4 rollen spelen waarbij het ster symbool niet wild is. Bij een inzet van 20 credits, wordt er op 4 rollen gespeeld en is het ster symbool weer wild.

Speel voor echt geld