Gokkast spelen online

Videoslots Stars 'n Bars

Stars 'n Bars

De gokkast Stars n Bars is een van de top gokkasten van Eurocazino! 

Hoe speel ik de Stars n Bars gokkast?

Speel tot de max op deze ultieme fruitautomaat en je maakt kans om met 1 druk op de knop 500 credits te winnen. De succes elementen zijn hier de bar’s en de stars symbolen.

Stars n Bars is een van de meest geliefde gokkastendie er op het moment te spelen zijn online, de stars n bars is een gokkast die flink kan geven.

Val je in het benedenspel al aardig in de prijzen, in het bovenspel is dit des te meer en veelvuldig, speel je op de hoge inzetten, dan kan je op 3 barren tot 500 punten winnen (bij de gokhal versie).

Als je bij deze fruitautomaat zoveel mogelijk sterren van dezelfde kleur weet te verzamelen, dan kun je een extra prijs winnen.

Alle negen sterren met dezelfde kleurwaarden zullen je 200 punten opleveren, het bovenspel speel je met een inzet van 5, 10 of 20 credits.

Om 500 credits te winnen moet je met een inzet van 20 gaan werken, en vervolgens wordt het gewonnen tegoed wordt over 50 verschillende potten verdeeld. Als er in een spel meer dan 200 credits opduiken, dan verhuizen ze naar de creditmeter. Je kunt het bovenspel ook meteen spelen, zonder het basisspel te spelen.

Bij het bovenspel wordt er telkens 1 credit van de creditmeter gehaald als je deze speelt natuurlijk.

Speel voor echt geld