Gokkast spelen online

Videoslots Stepit

Stepit

De Step it gokkast van Eurocazino is in de markt gezet als de opvolger van de Hold it, een van de betere en bekende online gokkasten!

Hoe speel ik de Step It gokkast?

Er moest een opvolger van de Hold it komen, dat is de Step it geworden en wat een topper is het geworden, het is een fruitautomaat voorzien van een basis rollen spel, welke wordt gespeeld op de 4 rollen met 1 winlijn.

Als je uiteindelijk een prijs hebt gewonnen kun je kiezen om te gaan gokken op dubbel, of op niets dit doe je natuurlijk met de kop of munt optie knop. Je gewonnen punten kun je zelf overzetten naar de ingebouwde Clubmeter om de Club spellen zelf te gaan spelen.

Je kunt er voor kiezen om in te gaan zetten met 5 of met 10 punten, maak zelf je keuze, kies je voor een inzet vanaf 5 punten dan speel je met 10 winlijnen, 5 op rol 1, 2 en 3 en 5 op rol 2, 3 en 4.

Kies je voor een inzet van 10 punten bij de Step It dan speel je automatisch met 10 winlijnen, 5 op rol 1, 2 en 3 en 5 op rol 2, 3 en 4. Het Step It-symbool gaat dan voor elk ander symbool, dit is handig om te weten zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

In het geval dat je niets hebt gewonnen, en er is een Step-symbool te voorscjin gekomen, dan wordt er 1 stap bij het Steps-schermpje opgeteld. Als je voldoende steps hebt verzameld om naar een winst te draaien, dan zal dit automatisch plaatsvinden.

Speel voor echt geld