Gokkast spelen online

Videoslots Sweet 16

Sweet 16

De Sweet 16 gokkast van eurocazino bevat een kaartspel wat fungeert als basisspel.

Hoe speel ik de Sweet 16 gokkast?

In het basisspel wordt gespeeld tegen de bank, en in het vervolgspel van de Sweet 16 kan worden gespeeld maar dan met een inzet van 5, 10 of 20 credits.

Als de kaart met de hoogste waarde opduikt bij het spelen tegen de bank, dan wint de bank deze ronde. Heeft de speler de kaart met de hoogste waarde, dan wordt de inzet verdubbeld.

Met de hoogste kaart waarde bestaat de mogelijkheid om de gewonnen credit’s naar het vervolgspel te verplaatsen, als het voorkomt dat er 2 gelijke kaarten worden getrokken, dan wordt de inzet gratis verhoogd met 1 credit.

Maar wat houdt in? In feite is dit heel makkelijk uit te leggen, de inzet van de vorige draai blijft staan en daarbij komt nog 1 credit van de creditmeter. Als er met een inzet van 5 credits wordt er gespeeld op 4 winlijnen.

Bij een inzet van 10 credits op 8 winlijnen, en bij een inzet van 20 credits wordt er groots ingezet op maar liefst 16 winlijnen. Dit houdt in dat er met de inzet van 20 credits maar liefst 16 prijzen gewonnen kunnen worden.

Speel voor echt geld