Gokkast spelen online

Videoslots Topdeck

Topdeck

De Topdeck is een ware klassieker en een voorbeeld van hoe de eerste elektronische gokkasten er uit zagen in de gokhallen. 

Hoe speel ik de Topdeck gokkast?

Deze gokkast staat helemaal bol van de mogelijkheden, met het rollenspel bijvoorbeeld maak je naast grote prijzen ook kans op het feature spel, onderstaand de opties: 

  • Rollenspel
  • Bonus spaarspel
  • Repeat beat
  • De extra
  • De pot
  • De climb
  • De superwin
  • Super nudges

Als er op de winmeter minimaal 40 credits komen te staan, kun je met de gamble-toets je inzet gaan verhogen. Als je dan wint worden de credits aan de creditmeter toegevoegd.

Op alle aanwezige rollen zie je "Extra Start" symbolen, hiermee krijg je een tweede kans voor het rollenspel waarbij de al opgelichte features actief blijven.

Het Topdeck feature spel start met 3 feature symbolen op de winlijn. Als je rode-groene-silver en goud symbolen verzameld hebt, dan kun je 20,50 of 200 credits gaan verdienen.

Als het spel op een van deze symbolen halt houdt, dan krijg je een herhalings gok om zo nog meer van deze symbolen te gaanverzamelen. Het spel start altijd op 40 credits, en wordt verhoogd met 4 als je in het feature spel, Lowdeck op het spel+ symbool eindigt.

Met spelen op het topdeck kun je met pot-win je credits van dit spel gaan binnenhalen. Het climb (klim) spel wordt vrijwel op dezelfde manier zo gespeeld. Net als het gok-spel alleen je gewonnen punten laat zien, kun je hier niet verliezen als je misgokt.

Een willekeurige 3 rollen win combinatie ontstaat in het Super-winspel en laat de rollen lekker draaien. Als deze vervolgens op Super Nudge stopt, dan start het super-nudge spel geheel automatsich. Hierdoor verdiend je 1,2 of 3 nudges na het klikken op de stop-knop die onderaan naast de andere actie knoppen te vinden is. Daarna kun je doorsparen tot acht nudges, en hiermee bepaal je het totaal aantal positites zodat de rollen verplaatst kunnen gaan worden voor het maken van een winnende combinatie.

Speel voor echt geld