Gokkast spelen online

Videoslots Topslot

Topslot

De Topslot gokkast is een verrassende fruitautomaat met rollen in het onderspel en het bovenspel. 

Hoe speel ik de Topslot gokkast?

Er zijn winlijnen in het onderspel van Topslot waar je op kan spelen met diverse inzetten, om mystery prijzen te winnen in het basisspel moet je 3 BAR symbolen op de winlijn in het midden krijgen, als je meer inzet dan win je meer geld en speel je met meer winlijnen.
 
Zodra je de clubmeter gevuld hebt  op de gokkast Topslot, dan kun je inzetten op het bovenspel om een groot aantal punten te verzamelen en je winst kans te vergroten.

De TopSlot gokkast is een fruitmachine die van oorsprong in een gokhal te spelen was maar nu ook online te spelen is, het beneden spel van de gokkast TopSlot wordt gespeeld op 3 rollen.

Op de rollen zijn 24 verschillende symbolen op de rollen terug te vinden, via de winlijnen kun je natuurlijk ook dikke winst verwachten. Meer dan 2 gewonnen punten worden automatisch ingezet tussen 0 en 4.

Winsten kunnen verzilverd worden, of ingezet (max 200) maar ook gespaard worden, winsten kleiner dan 1 Euro worden bij het innen automatisch gegambled tussen 0 en 5 credits. (0 en 1 Euro)
Winsten van 4 en hoger kunnen door middel van de knop “NEEM WIN” uitbetaald worden, waarden van 4 en hoger zullen door middel van de button “NAAR MULTIWIN” naar de multiwinmeter verplaatst worden.

De TopSlot kan met een inzet 8 of inzet 16 spel gespeeld worden, met de punten op de multiwinmeter. Dit wordt op dezelfde rollen gespeeld als het basisspel, winsten gelden criss-cross. Een JOKER telt op de middelste rol bij inzet 8 voor elk symbool. Bij een inzet 16 telt op alle rollen bovendien elke JOKER voor elk symbool. 

Er zijn ook Z Bar symbolen, elk van dit symbool levert 40 punten, op indien deze actief zijn., de optie wordt willekeurig actief gemaakt en kan in elke inzet actief worden.

Indien deze Z bar actief wordt in het inzet 8 of 16 spel zal er ook 40 punten worden gegeven, dit indien er een joker in zicht valt en deze telt voor ieder symbool.

Iedere keer 40 credits ontvangt als een van deze symbolen op de winlijn komt is dit een Extra bij deze gokkast. Vereiste is wel dat het BAR40 symbool aan moet zijn, in het topspel van deze speelautomaat komen er ook nog jokers in het spel, die al je combinaties afmaken. Let wel op je inzet want deze bepaald wanneer de jokers van deze gokmachine geldig zijn!
Speel voor echt geld