Gokkast spelen online

Videoslots Toptimer

Toptimer

De TOPTIMER gokkast heeft een basisspel en een vervolgspel.

Hoe speel ik de Top Timer gokkast?

Bij de Top Timer wordt het basisspel gespeeld voor 1 credit per keer, en in het vervolgspel kan worden gekozen voor een andere inzet van 5 of 20 credits per inworp.

Gunstige posities van de rollen worden automatisch vastgehouden in het basisspel van de toptimer. Via de SAVE button kunnen gewonnen credits naar het vervolgspel geplaatst worden.

Het vervolg spel start automatisch als er voldoende credits zijn gespaard om het vervolgspel te starten, naast het verplaatsen van de credits naar het vervolgspel, kan er ook voor worden gekozen om de credits te innen door op de "COLLECT" button te klikken.

In het vervolgspel word er met twee verschillende inzetmogelijkheden gespeeld, namelijk 5 of 20 credits per keer. Bij beide inzetten wordt er over 5 winlijnen gespeelt, het voordeel van een inzet van 20 credits is dat iedere in beeld verschijnende joker een mystery prijs oplevert.

Dit verschild overigens tussen de 10 en 200 credits, dit kan met een inzet van slechts 20 credits dus 600 credits opleveren, voor de snelle rekenaars onder ons. Via de CHOOSE BET button wordt de inzet bepaald.

Via de "COLLECT" button worden de potten een voor een geleegd naar het basisspel, waar je dan vervolgens weer punten bij elkaar zult spelen om verder te gaan.

Speel voor echt geld