Gokkast spelen online

Videoslots Tower of Power

Tower of Power

De Tower of Power gokkast van Eurocazino geeft flitsende winsten die oplopen tot aan 1000 credits

Hoe speel ik de Tower of Power gokkast?

Als Fruitmachine is Tower of Power een gokkast die voorzien is met een beneden spel en een boven spel. Als je het beneden spel wilt spelen dan doe je dit met 1 credit per draai, en bij het bovenspel kun je spelen met inzet van 5, 10 of 20 credits per draai.

Er is een kans bij het benedenspel op prijzen aangedreven door het mystery symbool wat op kan duiken. Op het moment dat op de eerste twee of op alle drie de rollen een mystery symbool opduikt, kun je een prijs winnen welke kan stijgen tot wel 200 credits.

Gewonnen credits kun je laten uitbetalen door op de Collect button te drukken, maar deze kun je ook naar het bovenspel verplaatsen door op de button "Naar Clubmeter" te klikken.

Bij het bovenspel speel je met een inzet van 5, 10 of 20 credits, en wil je spelen met 5 credits als inzet, dan draaien alleen de eerste drie rollen van het bovenspel weelderig in de rondte.

Bij een inzet van 10 credits gaat ook de vierde rol aan de gang, en bij deze inzet vormen de rollen 1,2 en 3 en de rollen 2, 3 en 4 een rollen combinatie ongekend.

Speel gerust met een inzet van 20 credits, dan wordt ook de Tower of Power actief op het moment dat je kriskras 4 bliksem flitsen op de rollen ontvangt. Dan slaat de bliksem in de Tower of Power, en deze licht op bij de prijs die gewonnen is. Hierbij kan je prijs oplopen tot wel 1000 credits.

Speel voor echt geld