Gokkast spelen online

Videoslots Triumph

Triumph

De Triumph Gokkast is een van de nieuwere gokkasten binnen het assortiment van Eurocazino!

Hoe speel ik de Triumph gokkast?

De fruitautomaat Triumph is een gokkast waar je zowel een basisspel als een vervolgspel op kunt gaan spelen. Beide spellen worden overigens op dezelfde rollen gespeeld, het verschil is alleen dat bij het basisspel je speelt je op drie rollen en het vervolgspel speel je vervolgens op vijf rollen.

In het basisspel doe je inzetten met 1 credit per draai, en bij het vervolgspel kun je gaan inzetten met 5, 10, 20 of 40 credits.

Je gewonnen credits uit het basisspel kun je overzetten naar de clubmeter, en als je daar voldoende punten op hebt verzameld start automatisch het vervolgspel om op verder te gaan spelen. Bij een inzet van 5 credits speel je daar dan ook op 5 winlijnen, met een inzet van 10 credits op 10 winlijnen. En kies je voor een een inzet van 20 dan speel je op 15 winlijnen.

Bij een inzet van 20 kan er ook een bonus actief worden, waarbij bij het verkrijgen van 5 Triumph symbolen op elke rol belangrijk is. Deze zijn overigens achter de gewonen symbolen verscholen, en mogen overigens kris-kras op de rollen staan. Bij deze bonus zijn er veel credits te verdienen waardoor je nog meer geld kunt laten uitbetalen bij winst!

Speel voor echt geld